On ollu taas niin paljon kaikkee hommaa että ei oo meinannu ehtii tehdä mitään muuta. Niin,mulla loppui työt eilen ja on tosi hyvä fiilis, ei sillä etteikö töissä olis ollut kivaa vaan nyt saa vaan olla pari päivää ja valmistautua taas siihen että koulu alkaa..Odotan kyllä ihan mielenkiinnolla mitä tää yksi ja viimeinen jakso tuo tullessaan. Sen ainakin tiiän että oppari väännetään koko jakson ajan ja sitten vielä muita tehtäviä. Kaveri kertoi ettei tule tehtävät loppumaan tältä jaksolta. Noo, jos sitä jaksais spurtata kun tietää että vain ens jakso ja sitten ois valmistunut tuolta koulustaHymy Tuntuu ihan oudolta, että valmistun jo huhtikuun alussa, siis ihan kummallista. Vastahan alotin tuon opiskelun ja nyt se on enää jaksoa vaille valmistumista. Ja todennäkösesti valmistun koska ei se enää voi mistään jäädä kiinni, kunhan oppari on valmis niin voi hymyillä leveästi ja olla ylpeä itsetään. Saavuttanut taas elämässään jotain. HihiHymy.

Ääääh,tänään oli ihan kauhee aamu herätä, joka paikkaa kolotti ja pakotti. Sattui ja särki, ei se auttanu muu kun ottaa lääkkeet naamaan ja koittaa aamukahvin voimin sinnitellä. Ei maistunut ruokakaan oikein, eikä innostanu tehhä mitään. Onneks Ninni pelasti päivän ja tekstas että lähenkö hänen kanssaan keskustaan palloilee, ja otettiin vielä Evekin mukaan, oli mukavaaHymy. Vähän aika sit tulin kotiin ja tuumailen tässä et mitä sitä keksis tekemistä..jotenki väsyttäs ihan kauhiasti, päikkärit vois tehdä hyvää, tosin en viittis paljoo enää nukkua kun sitten ei yöllä saa unta. Tosin nykysin saan unta vaikka oisin just heränny niin kyllä se makosasti nukuttaa jo melkein saman tie.

Tasan viikko siihen että oon taas vuoden vanhempi. Iiik, taas se vuosi hujahti niin nopeesti että ei meinaa perässä kestää. Ja mikä parasta Murulla on samana päivänä synttäritKieli ulkona,niin saadaan juhlia sitten ihan urakalla. Ei vaan taida mitään kovin kummosia juhlia olla, kun lähdetään sinne reissuun niin se on tavallaan meille se "juhla". Odotan sitä reissua kyllä niin kovin, ei stressiä mistään ja pääsee hetkeksi pois täältä, tosin ei mua ahdista täälä olla niinkuin joskus aikaisemmin mutta mukavaahan se on hetkeks vaihtaa maisemaa.  Vielä parasta matkaseuraa niin ei sitä muuta toivokkaan. Kieltämättä vähän hirvittää tuo lähtö kun se sattuu juuri sopivasti perjantaikisi ja 13 päivä Nauru. Ei miulle koskaan oo sillon mitään sattunu, en oo niin taikauskonen, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Manasin että hotellissa tietysti on pommi tai joku hullu ampuu tai laiva uppoo..Toivotaan että ei mitään sattuis ja olis oikein virkistävä ja rentouttava reissu luvassa.

Oij,sain eilen siskon elukoista kuvia, kyllä ne on söpöjä. Tädin mussut <3, laitan tuohon pari kuvaa niin näätte kaikki millasia söpöliinejä ne neidit on..ja aika hienohelmoja kumpiki SilmäniskuPusu