Nii kuten otsikosta näkyy, niin elämä hymyilee taas, tosin ei niin paljon mitä haluisin mutta kuitenkin. Ehkä suurin taakka putos harteilta eilen, nimittäin saatiin opinnäytetyö valmiiks, oon kyllä tosi ylpee itestäni ja Emiliasta. Oltiin jo alotettu tekemään sitä jo kauan aikaa sitten mutta yllättävän paljon oli silti vielä tekemistä, ei sitä työn määrää osannu arvioida. Oltiin kuitenkin päätetty että valmiiks tehdään se, meni miten kauan meni.

Eilen siis jossain 12 aikaan aloteltiin ja tiiviiseen tahtiin istuttiin koneella ja naputettiin. Välillä ois mieli tehny antaa periks kun tuntu, että mikään ei onnistu. Ohjelmat oli ihan erilaiset, koulussa kun on Word 2007 joissain koneissa ja toisissa taas 2003 versio ja sitten se kone jossa eilen tehtiin oli 2007, niin ei ne asetukset pitänyt yhtään paikkansa kun eri versiot. Niiden kanssa meinas hermot mennä, mutta onneks vain meinasi. Nooh, tuli huomattua, että tuo uusin versio tekee kaiken automaattisesti, ei tarvinnu ite muuta kun antaa arvot taulukolle niin se ite teki niistä halutunlaisen, kätevääHymy

Huomenna on opparin palautus ja perjantaina esitykset. Hymy

Meni meillä aikaa (vain) 7tuntia eilen, toki ollaan käytetty monta iltaa, päivää ja yötä opparin tekemiseen, että ei suinkaan se jäänyt vain tuohon tunti määrään. Monta kuukautta on mennyt. Oon nyt kyllä tosi ylpee itestäni ja ilonen, että valmistu, ei tarvii enää sitäkään miettiä. Opparin esitys on perjantaina, joka on mun viiminen koulupäivä, siis ihan ihan viiminen. Tuntuu uskomattomalta, että tosiaan valmistun, vastahan alotin tuon opiskelun tuolla koulussa ja nyt jo loppusuoralla ollaan. Noo eipähän siinä, hyvä juttu vain. Nii, mulla on perjantaina vika päivä mutta en päättötodistusta saa vasta kuin kahden viikon päästä, kun siinä on kaikenmaailman "käsittely" ajat ja toppipaikkojen raportit lähetetään johonkii allekirjotettaviks ja kaikkee...mut ei sillä todistuksella niin hengen hätä ole..kunhan saa sen enskuun loppuun mennessä niin ei hätää.

Enää muutama koulutehtäväkin tekemättä, tänään ajattelin kirjoittaa 2-4 sivuisen esseen aiheesta; oma ostokäyttäytyminen ja vertailu muiden samanikäisten ostamistapoihin. Onneks ei oo vaikee aihe, kyllähän tuosta kirjottaa kun vaan saa aikasiks aloittaa. Ensi viikolla ei muutenkaan ole paljon koulua, opettajat vähän lupaili, että ei tule montaa tuntia pidettyä kun jaksokin lopussa ja ollaan jo niin paljon tehty kaikkea tehtäviä sun muita juttuja. Jee, saa vähän sitten rentoutua kaiken uurastamisen jälkeen.

Odotan pääsiäistä, pääsen pois täältä. Lähen reissuun, ihan vaan siskoja ja äitiä moikkamaan, mutta se on just parasta. Niin ja tietysti omaa Rakasta, jota en oo nähny kohta kuukauteen (sattuneista syistä). Saatiin sovittua kaikki riidat ja erimielisyydet, jos niitä nyt riidaks voi kutsua. Mutta ei täälä sen enempää siitä asiasta, kaikki on kunnossa ja se on pääasiaHymy <3.

Jeps, mutta nyt on varmaan lopetettava, ettei menis koko aamu tähän kirjottamiseen ;) moimoi ja mukavaa sunnuntaita kaikille!