Yleisön pyynnöstä piti vähän päivittää tuoreita kuulumisia tänne;). On tapahtunut niin paljon kaikkea että en edes kaikkia asioita tässä ala kertomaan tai kirjoittasin vielä viikon päästäkin tätä samaa merkintääNauru.

Tään kuun aikana on tuntunu ihan ylivoimaselle aina välillä, stressi ja väsymys on suurimmat jutut tällä hetkellä. Ei muuten mitään mutta meillä on koulussa ihan järettömästi kaikkia tehtäviä ja tehtäväntehtäviä, joka päivä niitä väännetään ja tuntuu kun eivät ikinä loppuis. Nytkin kerralla on meneillään ainkain kuusi eri tehtävää plus oppari..Opparin pitää olla tämän kuun lopussa valmis sekä myös tehtävien. Ja pakko ois saada kaikki tehtyä eikä jättää roikkumaan, sillä miulla on tasan kolme viikkoa aikaa siihen kun valmistun ja en todellakaan halua että kaikki kaatuu tähän viimiseen jaksoon. Kaikki ajatukset on vaan yhtä mössöä päässä ja niistä pitäs koota sitten jotain järkevää, tuntuu ettei jaksa yhtään. Illat menee tehtäviä tehdessä ja koneella kököttäessä kun ne tehtävät on ylläripylläri tehtävä koneella. Välillä meinaan jo luovuttaa, mutta sitten kiiltää mielessä se ajatus siitä valmistumisesta, niin jostain aina kummasti saa sitä virtaa sitten.Päätäkin on särkenyt päivittäin ja hartia-niska seutua, mistähän mahtaa johtua!! Noo,,jospa tää tästä alkais stressi laantumaan ja taas elämä vähän menemään raiteilleen..tosin sen mie sanon että kyllä mie vielä monet kerrat (illat)itken ja teen noita tehtäviä kun sitä vaan on niin väsyny ja sit tulee semmonen epäonnistumisen "tunne" ja kaikki kaatuu niskaan...mutta uskon että kyllä se sitten helpottaa kunhan vaan saa sen valmistumistodistuksen käteen ja voi hyvillä mielin kääntää uuden sivun elämässäHymy

 

Jotenkin vaan viime aikoina en oo oikein oo ees kavereihin pitäny yhteyksiä, ollu vaan ja koittanu saada noita tehtäviä tehtyy..Tosin en mie oo unohtanu ystäviä ja kavereita silti, ootte ollu mielessä monen monta kertaaHymy.

Viikonloppu oli mukava pitkästä aikaa. Mussu oli täällä to-ma, oli mukava viettää aikaa ihan vaan kahdestaan. Käytiin kuitenki shoppailemassa ja synttäritupareissa, oli hauskaa, en muista millon viimeks oisin nauranu niin paljon kuin silloinNauru.Kiitos pojat!!Oli vaihteeks ihan mukava olla poikien kanssa liikenteessä, ja vielä kahtena päivänä..tuli ihan vanhat ajat mieleen kun tuli joskus remuttua ja ties kenen kanssaKieli ulkonaNolostunut voi niitä aikoja.Kuitenkii, en muista millon oisin viimeks ollu kahtena päivänä peräkkäin missään ja vielä sillee että otin vähän alkoholia, vähän vain, ihan sivistyneesti.;)

Onneks sentään kevät on tulossa pikku hiljaa ja sitten kesä, se antaa voimaa jaksaa..Hymy