Täytyy myöntää, että oon aika "laiska" ollu viime kuukausina kirjottelemaan tänne. On kyllä ollut aikaa kirjotella mutta aina se on vaan jäänyt syystä tai toisesta.

Ei miun elämässä mitään ihmeitä oo tapahtunut kuitenkaan. Tosiaan valmistuin huhtikuun 24 päivä ja siitä asti oon ollu vain pienimuotoisella "lomalla". Vielä en juhlinut valmistumistani, sillä juhlat on kesäkuun 6 päivä, jolloin myös rakas siskoni juhlii samaan aikaan omaa valmistumistaan. Itse en niin olisi välittänyt mistään juhlista mutta muu perhe halusi juhlat niin mikäs siinä, saa ainakin lahjojaNauru. Todistus oli hyvä, olin tyytyväinen itseeni ja myös opinnäytetyö meni hyvin,nelonenhan siitä tuli,jeeHymy

Vappua juhlin Helsingissä, käytiin kaverin kanssa Enrique Iglesiaksen keikalla Hartwall areenalla. Aivan huippu keikka oli,ja kaiken hyvän lisäksi meillä oli paikat ihan eturivissä joten näkyvyys oli mitä mahtavin. En ois ikinä osannu kuvitella miten hyvä esiintyjä Enrique on livenä, siis huhhuh. Areena oli ihan täys porukkaa, suurin osa naisia(ylläri) ja kaikki oli ihan fiiliksissä, lalulettiin ja riemuittiin siitä miehestä sielä lavalla. Kuvia otettiin paljon ja muutama video, jäi jotain muistoja sentään. Voisin millon vaan mennä uudestaan, sen verran hyvä se keikka oli. Olin ihan myyty,on se vaan niin ihana miesKieli ulkonaOli paras vappu ikinä tähän mennessä.

Kesä se vaan on tullakseen,ja hyvä niin. Melkein kaikki lumet on sulannu pois ja alkaa jo lämmintäkin olemaan. Eilen huomas hyvin kun kävin Lauran kanssa keskustassa pyörillä niin miten lämmin oli. Istuttiin puiston penkillä niin kyllä siinä tarkeni jo ihan t-paita päällä,jopa minäkin joka aina palelee(myös saunassa palelen). Enää reilu kuukausi niin alkais työt, ihan kiva aloittaa kun nyt on saanut lomailla niin jaksaa sitten tehdä töitä monta kuukauttaHymy.

Keskiviikkona olisi tarkoitus suunnata Savonlinnaan, tosi mukava mennä kun iskä tulee kotiin(viimeksi on nähty jouluna) ja kun  on äitienpäiväkin. Mitähän sitä äitille lahjaksi?hmmm...Ei taas yhtään ajatus kulje tuosta lahjasta,jos jollain on ideoita niin niitä otetaan vastaan. Mukava kun näkee taas kaikkia ystäviä ja perhettä ja erityisesti kun pääsee oman Kullan kainaloon,sitä tässä jo kaipaakin kaikista enitenPusu

Joo,ehkäpä tää neiti lähtee nyt siivoilemaan ja ulkoilemaan kun on noin nätti ilma,aurinko paistaa. Nyt pitää nauttia hyvistä ilmoista kun niitä kerran on.

See you!Lupaan parantaa tapani ja kirjoitella useammin tänne.Lupaan!

Heij heij. Ciao!